Viser kamper på storskjerm

Av Terese Torgersen. Publisert: 11 mars, 2019

Rett over nyttår startet The Shack med å vise fotballkamper i restauranten på Tasta.

Daglig leder Kenneth Pedersen viser fotball- og ishockeykamper på storskjerm i restauranten på Tasta.

– Vi følte at det manglet et tilbud i bydelen der du kan spise god mat, drikke øl, slappe av og se på kamper. Det har blitt gjort her tidligere med godt resultat så vi bestemte oss for å prøve det. Vi har lenge drømt om å bli en sportshack, sier daglig leder Kenneth Pedersen.

Foreløpig er det bare et pilotprosjekt for å se hvordan mottakelsen er.

– Det har gått veldig bra til nå. På noen av kampene har det vært helt fullt slik at noen har måtte snu i døren. Det kan være lurt å bestille bord på forhånd hvis det er en populær kamp. Da er du sikret plass når du kommer, sier han.

Til nå er det kamper spilt av Manchester United og Liverpool som har vært mest populære, men Viking og Oilers kommer også til å bli vist i restauranten.

– Vi gjorde det for første gang i går og det ser ut som det er interesse for det også, sier Pedersen.

Kommentarer

Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på Tastavis. Falske profiler blir utestengt. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen Tastavis.