VBK ned fra tabelltopp

Av Per Thime. Publisert: 30 mai, 2017

To uavgjorte kamper har sendt VBK ned fra tabelltoppen. Laget står imidlertid uten tap i serien.

Foto: Per Thime

I den siste kampen var det Åkra som kom til Modenabanen. Også det et lag som tilhørte det øvre sjiktet i 4. divisjon. Og det var gjestene som startet best på Vardeneset.

Laget fra Karmøy hadde ballen  mest, men store sjanser var det mindre av. Begge lag noterte seg for hver sin sjanse i første omgang. De første 45 minuttene var egentlig forholdsvis kjedelige – og målløse.

Foto: Per Thime

Stort bedre ble det ikke i andre omgang. Verken hjemmelaget eller gjestene havnet i scoringsprotokollen. Dermed ble det poengdeling mellom de to klubbene.

Poengtapet betyr at VBK måtte gi fra seg ledelsen på tabellen. Frøyland er ny serieleder etter at VBK har spilt uavgjort i sine siste to kamper.

Neste kamp er allerede 2 juni, borte mot Austrått. Da bør laget igjen komme på vinnersporet. Austrått står nemlig med bare tre poeng i serien.

Kommentarer

Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på Tastavis. Falske profiler blir utestengt. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen Tastavis.