Vannet tilbake på Tasta

Av Per Thime. Publisert: 8 januar, 2017

Sent lørdag kveld fikk beboere på Tasta vannet tilbake i springen – etter at det lørdag morgen var brudd i en vannledning i Dusavikveien.

Stavanger kommune kjørte ut vanntank til berørte beboere på Tasta. Foto: Kommunen.

 

Klokken 22.40 lørdag kveld ble vannet skrudd på for de berørte beboerne på Tasta.

– Vannet være grumsete i starten. Tapp kalt vann fra den kranen på eiendommen som ligger lavest til vannet blir klart igjen, sier kommunen på sine hjemmesider.

Det var lørdag morgen det ble meldt om brudd i en vannledning. Deler Dusavikveien var stengt for bil- og busstrafikk en periode, men ble åpnet opp med lysregulering i løpet av kvelden.

Til uka blir det reparasjon av vei og fortau som ble skadet av vannlekkasjen, og lysreguleringen vil bli opprettholdt noen dagen. Stengning kan skje under asfalteringen, men rutebusser vil kunne passere.

Kommentarer

Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på Tastavis. Falske profiler blir utestengt. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen Tastavis.