TV-Aksjonen: Rema 1000 Dusavik gir premier til VBK

Av Torstein Oliversen. Publisert: 17 oktober, 2020

Bortsett fra innsamlingsbøsse i butikken har ikke Rema 1000 vært involvert i TV-aksjonen tidligere, og kjøpmann Jan Øyvind Pedersen var glad for å bli bedt med av aksjonsleder Knut Maubach.


Sammen med søsterbutikken på Tasta er de allerede sponsor for Vardeneset Ballklubb, og i forbindelse med TV-aksjonen skal de stille med premier når klubben rekrutterer digitale bøssebærere.

Andreas Thorsen
andreas@tastavis.no

Kjøpmann Jan Øyvind Pedersen er med på mange gode saker og tiltak for å skape glede i nærmiljøet, så en forespørsel om å lage premieposer til Vardeneset ballklubb fikk selvsagt ja. Sammen med Tastavarden og Tastarustå skole skal idrettslaget holde konkurranse om å rekruttere digitale bøssebærere.
– Med henhold til TV-aksjonen, så er det vi har gjort før å sette bøsse ut i butikken, men ikke mer enn det.
Nå som innsamlingsopplegget er endret, tar vi anledningen til å være sterkere til stede. Det er kjekt å bli spurt, og å kunne premiere flinke ungdommer er bare gull, smiler Pedersen.

Kommentarer

Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på Tastavis. Falske profiler blir utestengt. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen Tastavis.