Truet Kiwi-ansatt med kniv

Av Per Thime. Publisert: 21 april, 2017

Det var sent torsdag kveld hendelsen skjedde på Kiwi, Tasta. Væpnet politi pågrep to personer for hendelsen.

To personer ble pågrepet etter knivtrusler på Kiwi.

Det var like før klokken 23 torsdag kveld politiet fikk melding om to unge menn som hadde truet en ansatt på Kiwi med kniv.

– De to var på vei bort fra butikken da de ble konfrontert i forbindelse med et tyveri. Den ene av de to skal da ha trukket kniv mot den ansatte, sier operasjonsleder Victor Jensen ved Sør-Vest politidistrikt til Aftenbladet.

De to kom seg unna og det ble lett med væpnede patruljer. Politiet fikk tidlig ut overvåkningsbilder og gode beskrivelser på de to personene fra vitner til hendelsen.

Den ene av to de, en 18 år gammel gutt ble pågrepet på et utested i sentrum.

– Det ble en utagering i forbindelse med pågripelsen, men verken siktede eller politibetjentene ble skadet i konfrontasjonen, sier Jensen til Aftenbladet ved 23.55-tiden.

Han opplyser videre at den 18 år gamle mannen er kjent av politiet fra liknende hendelser tidligere.

Senere ble også den andre personen pågrepet av politiet.

Kommentarer

Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på Tastavis. Falske profiler blir utestengt. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen Tastavis.