Tønes kommer til Tasta

Av Per Thime. Publisert: 7 november, 2017

16. november er en fin dag for konsert, og da kan du oppleve Tønes i Tasta kirke.

Tønes kommer til Tasta kirke.

Tønes er aktuell med nytt album og stiller til konsert i anledning Tasta kirkes 40-årsjubileum.

Tre spellemannspriser har han – til nå, kritikerjubel og ikke minst publikumsbegeistrende konserter, for artisten fra Sokndal.

Tønes er en av landets mest allsidige liveartister og har siden starten i 1996 oppsøkt både hovedstaden og steder i geografien du ikke visste eksisterte opptil flere ganger. Alltid til humrende smil og dundrende applaus. Med fullt band, men også alene på en liten scene.

Tasta kirke 40 år
Til Tasta kirke kommer Frank Tønnesen sammen med flere musikere, som et av arrangementene i anledning Tasta kirke sitt 40-årsjubileum.

Du er invitert, og forhåndsbestilling av billetter kan skje ved å ta seg en tur innom kontoret i Tasta kirke, i Fagerstølveien.

 

Kommentarer

Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på Tastavis. Falske profiler blir utestengt. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen Tastavis.