Tastaveden til finalen i Klassequizen 2018

Av Per Thime. Publisert: 19 mars, 2018

Fylkesfinalen i klassequizen ble arrangert i ettermiddag på Ullandhaug. Tastaveden gikk til topp og skal videre til Oslo.

Vinnerne av Klassequiz 2018.
(Skjermdump fra nrk.no)

Det ble klart like over klokken 14.30 i ettermiddag. Motstander i fylkesfinalen var skoleelever fra Bryne, men det måtte to ekstraomganger til for å kåre vinnerlaget – i det som altså ble en tett og spennende finale.

Det avgjørende spørsmålet ble: Hvem ble verdensmester på skøyter, sprint i 2018?

Elevene ved Tastaveden visste at det var Håvard Holmefjord Lorentzen, mens elevene fra Bryne svarte Sverre Lunde Pedersen. Det ble avgjørende i finalen.

Dermed kunne elevene Guro Jønnevald Halvorsen, Tobias Leifseth Johannessen og Jonas Bråthen Mulehamn juble, de hadde nemlig vunnet. 5000 kroner i premie til skoleklassen og tur til Oslo venter på de dyktige elevene fra Tasta.

Kommentarer

Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på Tastavis. Falske profiler blir utestengt. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen Tastavis.