Tasta er også med i toppen, men opprykk blir vanskelig

Av Per Thime. Publisert: 15 oktober, 2018
Havørn og Havdur ligger et stykke foran Tasta på tabellen i 5. divisjon – det virker vanskelig med opprykk til 4. Divisjon. 
Tasta skal ikke avskrives, men laget er fem poeng bak opprykksplass når det gjenstår tre seriekamper. 38 poeng, og Havørn som leder, har 43 poeng, med en kamp mer spilt. Tjensvoll, Siddis og Havdur er motstandere i de tre siste kampene.
Uavgjort mot Jarl og tap mot Skjold ødela litt av høsten til Tasta, resultatmessig. Jo, de slo fint tilbake med 6–0 mot Randaberg3 og 5–2 mot Storhaug. I seieren mot Storhaug var det fem målscorere på lista. Mama Hamid MohammedGurmessa Haji Torkel FuglestadHallvar Møller og  Diler Kilic

Kommentarer

Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på Tastavis. Falske profiler blir utestengt. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen Tastavis.