Program for 17. mai på Tasta

Av Terese Torgersen. Publisert: 15 mai, 2019

Barnetoget

Barnetoget starter klokken 10.00 og går Eiganes-ruten i 2019. Ruten er Olav Vs gate, Kannikgata, Løkkeveien, Eiganesveien og Holbergsgate der toget oppløses.

Rett etter barnetoget vil dagen bli markert på de ulike skolene med mat, drikke og underholdning

Byfjord skole

Elever fra 7. klasse vil holde tale. Tasta skolekorps spiller. Det blir leker og lotteri. På scenen opptrer Byfjords egne stjerner. I kafeen blir det salg av pølser, is, brus, kaker og kaffe. Arrangementet varer i drøyt to timer, og forventes avsluttet klokken 13.30.

Tasta skole

Arrangementet er i gymsalen og i skolegården. Tasta skolekorps spiller, tale for dagen av elever i 7. klasse. Talentiade-deltagere opptrer. Salg av pølser, is, brus, kaffe og kaker. Leker og konkurranser med premier. Arr: 5.og 6. trinn. Slutt kl. 14.00

Teinå skole

Tale for dagen ved 6. klasse. Musikk fra Vardeneset skolekorps. Leker og aktiviteter m/premie for barna, loddsalg og lykkehjul med fine gevinster. Kafè med salg av grillmat, brus, is, kaker og kaffe. Muligheter for betaling med Vipps. Arrangementet varer til kl. 14:00.

Vardenes skole

  • 00 Folketog fra Vardenes Kirke til Vardenes skole.
  • 15 Vardenes skolekorps spiller.
  • 30 – 14.30 salg av mat og drikke, leker for barna og lynlotteri.
  • 00 – 13.25 underholdning i aula for foreldre og familie 1.-4. trinn.
  • 35 – 14.00 underholdning i aula for foreldre og familie 4.-7. trinn.
  • 30 Slutt for dagen.

Kilde: stavanger.kommune.no

Kart: stavanger.kommune.no

Kommentarer

Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på Tastavis. Falske profiler blir utestengt. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen Tastavis.