Ny journalist i Tastavis

Av Terese Torgersen. Publisert: 30 juni, 2018

Fra juli tar jeg, Terese Torgersen, over det redaksjonelle ansvaret for bydelsavisen etter journalist Per Thime.

Terese Torgersen er ny journalist i Tastavis.

Jeg er fra Randaberg og har en bachelorgrad i journalistikk fra California State University Northridge.

I 2007 startet jeg journalistkarrieren min som frilanser for Drammens Tidende. Deretter var jeg fast ansatt i Bygdebladet Randaberg og Rennesøy og avsluttet nylig et vikariat i Stavanger Aftenblad.

Nå gleder jeg meg til å ta over Tastavis. Jeg har allerede fått mange gode tips av dere og det setter jeg veldig stor pris på. Jeg ønsker å lage en avis som er både informativ og underholdende for alle som bor i bydelen.

Fra høsten av kommer jeg til å starte to faste artikkelserier «Månedens bedrift» og «Ildsjelen». Vet du om en bedrift vi burde besøke eller en person som er uunnværlig for bydelen er det bare å sende mail til terese@tastavis.no fra og med idag.

Hvis det er noen som ønsker å bidra med tekst, foto eller tegneserier er det bare å ta kontakt med meg. Vi er interessert i alt som har med bydelen å gjøre.

Kommentarer

Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på Tastavis. Falske profiler blir utestengt. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen Tastavis.