MiniVM på Stemmen

Av Andreas Thorsen. Publisert: 13 november, 2019

Blide spillere på Tasta IL sitt MiniVM. Foto: Kjetil Gustavson

Lørdag 21. september arrangerte Tasta IL sitt årlige MiniVM på Stemmen kunstgressbaner, til stor begeistring blant de yngste. Årets arrangement var det 19. i rekken.

 

– Ja, det blir sannelig jubileum neste år, slår det Rune Harestad, som sier at MiniVM er årets viktigste dag i barne- og ungdomsavdelingen til idrettslaget. 

 

Blanda lag

Deltakerne, i alderen 5 til 12 år, blir blandet opp og delt inn i lag på kryss av aldersgrupper, slik at de skal ble kjent med dem i årskullene over og under seg. Tasta ILs A-lagsspillere får æren av å være «manager» for hvert sitt lag, og klubbens 13-åringer stiller som dommere.

Isabella Kallenbach Gustavson, flankert av Astrid Vik og Linnea Sundstrøm Magnusson, var så heldig å vinne oppblåsbar «sofa» i loddtrekning. Foto: Kjetil Gustavson

Skryter av gode hjelpere

– Vi må skryte av foreldregruppen for spillere født i 2008, som hadde ansvaret for arrangementet i år, og de gode støttespillerne våre Kiwi og Byfjordparken, sier Harestad.

Resultatene i årets VM kan han ikke si noe om:

– På denne dagen handler det bare om å kose seg, så resultatene skriver vi ikke ned en gang. Selv om man ikke skal se bort fra at det er litt intern rivalisering mellom «managerne» fra A-laget, da.

 

Kommentarer

Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på Tastavis. Falske profiler blir utestengt. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen Tastavis.