Let’s go Broadway

Av Terese Torgersen. Publisert: 6 desember, 2018

Tasta skolekorps fikk i november mulighet til å holde festkonserten under Stavanger Open i Stavanger Forum.

Både mellom- og seniorkorpset fikk være med på festkonserten.

Totalt 75 musikanter fra senior og mellomkorpset fikk mulighet til å delta på showet som ble kalt for Let’s go Broadway der de fremførte musikk og dans fra New York.

Morten Øvrebekk har vært dirigent i over 30 år.

– Vi er kjent for å være et korps som lager mye show på scenen og det er en ære å få lov til å gjøre dette, sier Mette Lütcherath, styreleder Tasta skolekorps rett før konserten startet.

Ungdommene spilte, sang og danset til glede for publikum.

I alle år har de deltatt i underholdningskonkurransen, men i år hadde de ikke mulighet til det siden de skulle holde denne konserten. Styrelederen forteller at dette er høydepunktet i korpsåret og at de har øvd siden august.

De er kjent for å lage show på scenen.

– I selve konkurransen får vi bare 20 minutter på scenen, mens her får vi mer tid til å vise oss frem. Vi skal spille sju sanger som vi har spilt på Stavanger Open tidligere som Jungelboken, Star Wars og Michael Jackson, sier hun.

I flere måneder har de øvd på showet for å få alt til å klaffe.

Kommentarer

Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på Tastavis. Falske profiler blir utestengt. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen Tastavis.