Knokkeloppgjør på Modenabanen

Av Per Thime. Publisert: 15 mai, 2018

Det er dekket og klart for årets kamp på Modenabanen. VBK mot Brodd. Oppgjør det pleier å lukte svidd av.

Når disse to lagene spiller lokaloppgjør pleier det svært ofte å være en god temperatur. Ikke bare i luften, men også på banen.

Det er heller ikke uvanlig med både røde og gule kort i dette «storoppgjøret» i 3. divisjon. Begge klubber er flinke å snakke hverandre ned før kampstart, på ulike sosiale medier.

De fleste mener det er som det skal være også før kveldens kamp. Her i bydelen er det egentlig bare en oppfordring, sånn før 17. mai.

Det er kveldens anbefaling på Modenabanen. Kampstart er klokken 19.00 og oppgjøret er knokkelkampen mellom VBK og Brodd.

VBK lover at de skal gjøre alt de kan for å stikke en kjepp eller to i hjulet til Brodd. Sistnevnte lag topper tabellen.

Kommentarer

Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på Tastavis. Falske profiler blir utestengt. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen Tastavis.