Hjalp til med det grafiske

Av Terese Torgersen. Publisert: 24 mai, 2019

De første årene laget Ellen Jepson både kart og logo til bydelsavisen. I dag er det fremdeles hennes logo som blir brukt.

– Det er veldig stas. Vi syntes det var en bra idé da vi laget den, men jeg hadde ikke blitt lei meg hvis de hadde hatt lyst til å endre den, sier Jepson.

Ellen bor i det verneverdige kulturlandskapet i Lierdal. Hun er takknemlig for at hun fikk være med å sette sitt preg på avisen og vise frem bydelen som hun er så glad i. Foto: Privat

Viser frem bydelen

Hun er selv fra Tasta og har alltid vært opptatt av å promotere bydelen enten via brosyrer som hun laget for Stavanger kommune sammen med Marianne Wieser eller selve bydelsavisen.

– Da Wieser spurte meg om jeg kunne hjelpe dem med avisen måtte jeg jo bare si ja. Jeg er utdannet grafisk formgiver og syntes det var kjekt å få være med å sette mitt preg på den, sier hun.

I tillegg skrev hun noen saker om Eiganestunnelen og brenning av et lite hus på Kornblomstfeltet, pluss at hun tegnet bydelskart.

– Det er helt fantastisk at avisen nå er 25 år. Den er utrolig viktig for bydelen. Det er mye som skjer her og det er en fin måte for folk å holde seg oppdatert, sier Jepson.

Følger med på trafikken

Den viktigste saken fremover ifølge henne er nye E39 Smiene–Harestad.

– Det er viktig at politikerne ikke reverserer sine vedtak om lang kulvert forbi Tasta skole som Statens vegvesen ønsker å korte ned. Lang kulvert var selve premisset for at Eiganestunnelen, slik den fremstår i dag, ble vedtatt, sier hun.

Kommentarer

Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på Tastavis. Falske profiler blir utestengt. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen Tastavis.