Gratis medlemskap til alle under åtte år

Av Terese Torgersen. Publisert: 25 april, 2019

I mars ble det bestemt at alle barn frem til det året de fyller åtte år kan drive med idrett i Tasta IL helt gratis.

Daglig leder Rune Harestad i Tasta IL har bestemt at de yngste barna i klubben skal slippe å måtte betale medlemsavgift.

Til nå har denne aldersgruppen betalt 900 kroner i året. Nå er det idrettslaget som betaler kontingenten for disse medlemmene.

Daglig leder Rune Harestad i Tasta IL forteller at barna fremdeles må melde seg inn i klubben på samme måte som før og at foreldrene ikke fritas fra dugnadsplikten.

– Høy medlemsavgift er en faktor når mange skal velge fritidsaktivitet og klubb. Vi ønsker å stimulere til at økonomi ikke skal være til hinder for at flere skal begynne å spille fotball. Når de melder seg inn får de ta del i idrettslagets aktiviteter og forplikter seg samtidig til å følge NIFs regelverk, sier Harestad.

Klubben har gymlek for barn til og med det første halvåret i andre klasse.

Kommentarer

Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på Tastavis. Falske profiler blir utestengt. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen Tastavis.