Tasta – Pol 2-1

Av Bjørn Nibe. Publisert: 15 mai, 2014

Ingen gjentagelse av Pols historiske 1-0-seier fra 6. juni 2013 på Stemmen torsdag kveld. Publisert 15,5 2014 22.19. Saken er oppdatert med intervjuer, og oppdateres. 

HJEMMESEIER: Tasta vant fortjent 2-1 mot Pol torsdag kveld. FOTO: Oddvar Johnsen / Tastavis.

Tasta vant 2-1 på hjemmebane mot lillebror Pol på Stemmen torsdag kveld. Jon-Inge Nilsen scoret begge Tastas mål. Sindre Bjerga reduserte for Pol ti minutter før kampslutt. – Vi burde ha vunnet med mer enn ett mål i en rotete kamp der tre poeng var viktigst, sier Anfinn Nilsen, Tastas hovedtrener til Tastavis. Spillende Pol-trener, Anders Solgård er naturlig nok en meget skuffet mann etter det sure nederlaget. – Det ville seg ikke, men vi skal revansjere tapet i september, da har vi hjemmekamp, sier Solgård. Odd Rune Karlsen scoret vinnermålet da Pol slo Tasta 6. juni i fjor. Karlsen har ikke fri fra jobb 16. mai, men det har et par-tre-fire andre i den sympatiske Pol-leiren. TV Tasta var på plass på Stemmen. Intervju med Tastas trener, Anfinn Nilsen: 

Intervju med Tastas midtbaneterrier Jon Christian Harestad (16):

DOMMERDEBUT: Miguel Angel Pinzon Ferero, Madla IL debuterte som dommer i 5. divisjon. Oppsummert: Ting gikk litt for fort for han. FOTO: Oddvar Johnsen / Tastavis.

Kommentarer

Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på Tastavis. Falske profiler blir utestengt. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen Tastavis.