Disse spisestedene er fortsatt åpne på Tasta (iallfall for levering)

Av Andreas Thorsen. Publisert: 25 mars, 2020

Å kose seg med burger og fotball- og ishockeykamper inne på The Shack Tasta er for tiden ikke mulig, men man kan hente og få levert mat herfra. Men sport på TV er nok heller ikke å oppdrive hjemme i disse dager …

Corona-karantene har gjort mange ufrivillig hjemmeværende, og mange bedrifter er stengt – noen som følge av den generelle nedgangen i aktivitet i samfunnet, og andre, som frisørsalonger, som følge av direkte forbud. Vi tok en runde hos spisestedene og gatekjøkkenene på Tasta for å se hva som gjelder hos dem.

Al Forno Tasta Senter:

Åpent som vanlig. Restauranten har utkjøring etter bestilling på nettside og telefon, og man kan fortsatt også spise inne i restauranten ettersom smittevernsregler mht. avstand greit lar seg praktiseres her.

Café Delice:

Foreløpig stengt.

Express Pizza Curry Grill Kebab:

Åpent, men med noe innskrenket åpningstid: 14 – 22 hele uken, mot 14 – 23 mandag til torsdag, og 12 – 00 i helgene.

Jafs:

dfdf

Pizzabakeren Tasta: 

Åpent som vanlig for henting og utkjøring, men ikke anledning til å spise i lokalet.

Reinskau:

Åpent som vanlig for henting og utkjøring, men ikke anledning til å spise i lokalet, og man ber kunder om å kun være én i lokalet om gangen.

Sabi Sushi Tasta:

Åpent som vanlig for henting og utkjøring, men ikke anledning til å spise i lokalet.

The Shack Tasta:

Åpent, med litt innskrenket åpningstid, for henting og utkjøring – stenger nå én time tidligere. Ikke anledning til å spise i lokalet.

Shell Randabergveien:

Bensinstasjoner tilbyr jo pølse, burger og ymse varmmat, men Shell Randabergveien har nå betydelig innskrenket åpningstid innendørs: 06 – 20 mandag til fredag, 10 – 21 lørdag, og 08 – 23 søndag.

Shell Vardeneset:

Innskrenket åpningstid innendørs: 06 – 18 mandag til fredag, og 10 – 20 lørdag og søndag.

Tasta Take Away:

Har vært helt stengt siden 13. mars, og ser an når de åpner igjen.

– Vi er opptatt av å gjøre det vi kan for å være med å hindre smittespredning. Vi følger med på nyhetene, og vurderer når vi skal åpne igjen, sier innehaver Gen, som bruker mellomtiden på å rydde og male i lokalet.

Thai Spicy:

For tiden stengt.

Wayne’s Coffee:

Innskrenket åpningstid: 10 – 18 mandag til lørdag, og stengt søndag.

 

Er det noen serveringssteder, gatekjøkken eller take away vi har glemt? Si ifra på Facebook eller andreas@tastavis.no !

Kommentarer

Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på Tastavis. Falske profiler blir utestengt. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen Tastavis.